klantenportaal

Wat is een klantenportaal?

Vrijwel elk bedrijf heeft wel een klantenportaal, ook wel client portal genoemd. Hierin kunnen klanten hun gegevens bekijken, bewerken, maar ook hun aankopen bekijken en wijzigen. Klanten portalen komen in verschillende vormen. De voornaamste reden hiervoor is het feit dat niet elk klantenportaal geschikt is voor elke ondernemer, omdat de eigenschappen per dienst verschillen.

Het klantenportaal is te zien als een persoonlijke omgeving voor de klant. Hierin kunnen zij online zaken regelen. Daarom worden klantenportalen ook ontwikkelt in verschillende vormen. Overweegt u een klantenportaal te nemen voor uw bedrijf? Denk dan goed na voordat u software aanschaft. Een klantenportaal is een groot onderdeel van de ervaring van een klant en moet dus correct zijn opgesteld. Dit betekent ook dat standaard software niet altijd de juiste keuze is. Maatwerk is soms een betere optie.

Neem contact op
 
mogelijkheden klantenportaal

Wat kunt u doen met een klantenportaal?

Een klantenportaal biedt u veel mogelijkheden. Deze omgeving is perfect voor een klant, maar biedt ook mogelijkheden voor uw onderneming. U maakt gemakkelijk koppelingen met bijvoorbeeld het ERP-systeem. Hierdoor kunt uw werkzaamheden verder automatiseren. Bovendien verkrijgt u inzicht in orders, planning en facturen.

Daarnaast heeft u een goede omgeving om in contact te komen met uw klant. U heeft toegang tot uw klanten ten alle tijden. Hierdoor biedt u een extra service voor uw klant. Er is zowel voor u en uw klant inzicht en toegang tot de nodige informatie. Dit maakt uw diensten ook transparant.

 
Klantenportaal onwikkelen

Klantenportaal ontwikkelen

Vaak doet u er verstandig aan om een klantenportaal op maat te ontwikkelen. Elk bedrijf heeft zijn eigen visie en missie. Hierdoor zijn de eisen ook zeer verschillend. Bovendien wenst u zelf graag een bepaalde service voor uw klanten. Door te kiezen voor een software ontwikkelaar die een portaal op maat ontwikkelt, kiest u ook voor een portaal dat zeker past bij uw bedrijf.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.