Wat is Laravel PHP

Wat is Laravel PHP?

Onder Laravel verstaan we een gratis, open source PHP framework. Het framework werd ontwikkeld door Taylor Otwell en helpt ontwikkelaars bij het bouwen van een applicatie.

Applicaties die met Laravel PHP ontwikkeld worden, bouwt men op basis van het MVC model. Hierbij staat MVC voor model-view-controller. Een groot voordeel van het Laravel PHP framework ten opzichte van bijvoorbeeld het Codeigniter framework is het feit, dat het met het Laravel framework mogelijk is om gebruikers te autoriseren en authenticeren. Ideaal voor bijvoorbeeld een klantenportaal of een centraal intranet binnen de organisatie.

Neem contact op
 
Laravel PHP

Laravel PHP helpt bij bouwen en onderhouden

De keuze voor het Laravel PHP framework levert niet enkel het voordeel op, dat het autoriseren en authenticeren van gebruikers mogelijk wordt. Ook profiteren ontwikkelaars van de mogelijkheid om een applicatie modulair op te bouwen. Het framework zelf is immers ook zo opgebouwd! Dit biedt zowel bij het ontwikkelen van een applicatie, als bij het onderhouden hiervan voordelen.

Daarbij is het met dit PHP framework relatief makkelijk om connecties te leggen met een relationele database. Iets wat van pas komt, wanneer data bewerkt, getoond en bijvoorbeeld verwijderd moet worden op grote schaal.

 
Laravel PHP framework

Aan de slag met Laravel PHP

SiteOnline heeft ruime ervaring met het gebruik van het Laravel PHP framework. Wilt u als organisatie een applicatie laten ontwikkelen waartoe u gebruikers, zoals klanten, toegang wilt kunnen geven? Wij vertellen u graag meer over de voordelen die dit framework u biedt. Ook voor de ontwikkeling van applicaties zonder gebruikerspaneel kan het Laravel PHP framework de beste oplossing zijn. Op basis van een inventarisatie van uw wensen denken we graag met u mee, over de beste aanpak bij de realisatie hiervan.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.