project planning software

Wat is project planning software?

Binnen uw organisatie zal er veel in projectgroepen worden gewerkt. Het ene team werkt aan de verbetering van een bestaand product, andere teams ontwikkelen nieuwe producten, enzovoorts. Werken in een team is lastig, wanneer er geen centrale plek is waar informatie geborgd wordt.

Heeft u al eens gedacht aan het gebruik van project planning software? Zo’n centrale plek kan gebruikt worden voor het bijhouden van de planning, het verdelen van taken en het toevoegen van zaken die nog moeten worden uitgevoerd. Het is onmogelijk om alle punten vooraf uit te denken. Gedurende het proces krijgt u te maken met nieuwe punten, die op een later moment moeten worden opgepakt. U wilt voorkomen dat deze punten op notitieblaadjes verdwijnen.

Neem contact op
 
project planning software

Werken met project planning software

Project planning software is over het algemeen een online tool, welke ingezet wordt om projecten zo geordend mogelijk te laten verlopen. U geeft de leden van uw projectteam toegang tot uw project in de project planning software. Vaak is het mogelijk om meerdere projecten toe te voegen, waarbij u de rechten per medewerker instelt.

De project planning software stelt u in staat om sprints te plannen en deze uit te voeren, om uw backlog bij te houden en van updates te voorzien, om een prioritering aan te geven in de taken die nog uitgevoerd moeten worden, enzovoorts. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk voor uw teams!

 
Implementatie van project planning software

Implementatie van project planning software

Bij de implementatie van project planning software heeft u tegenwoordig keuze uit talloze pakketten. Het maakt het soms best lastig om een pakket te vinden, die het beste past bij hetgeen u zoekt. De specialisten van SiteOnline denken graag met u mee. Na een inventarisatie van uw wensen, stellen we vast welke op maat gemaakte project planning software voor u het meest geschikt is. Bent u tevreden met het voorstel? In dat geval starten we zo snel mogelijk met de ontwikkeling van uw op maat gemaakte project planning tool.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.