software op maat

Wat is software op maat?

Software op maat wordt ontwikkeld op basis van wensen en eisen van een opdrachtgever. Veel software wordt aangeboden in standaard opties, maar ook in maatwerk. Hiervoor benadert u een software ontwikkelaar. In de meeste gevallen is software op maat ook de beste optie. Vaak voldoet een standaard softwarepakket niet aan de specifieke eisen van een bedrijf.

Neem contact op
 
sofware ontwikkeling

Wat is software ontwikkeling

Software is een breed begrip omdat er veel opties zijn. Bij software op maat begint het met een idee. Vaak ontstaat dit vanuit een probleem dat u ervaart. Gebruikt u bijvoorbeeld standaard software? Dan is er een grote kans dat deze software niet aansluit op uw wensen en eisen. Met deze wensen gaat u naar een software ontwikkelaar.

Een software ontwikkelaar bespreekt met u alle wensen en eisen, die u heeft. Zo worden de functionaliteiten van de software bepaald. Zo ontstaat een concreet plan. Vanuit dit plan wordt vaak eerst een functioneel ontwerp ontwikkeld. Aan de hand hiervan wordt besproken of de software wel aan de wensen en eisen voldoet.

Wanneer beide partijen tevreden zijn, wordt de software gereed gemaakt door de ontwikkelaar. Zo heeft de klant software op maat die voldoet aan alle eisen.

 
hybride app

Waarom software ontwikkeling op maat

Door te kiezen voor software op maat kiest u voor een passende oplossing. Bovendien heeft een betrouwbare partner. Mochten er zaken veranderen voor uw bedrijf, dan kan een software ontwikkelaar u helpen met software die meegroeit. Een software ontwikkelaar past namelijk gemakkelijk uw software aan wanneer dit nodig is. Software op maat heeft grote voordelen. Daarom kiezen ook veel bedrijven hiervoor.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.