Video marketing

Wat is video marketing?

Video marketing is de inzet van beeldmateriaal voor je bedrijf, product of dienst, waarbij u de kijker probeert over te halen iets te doen. Over het algemeen is één video niet voldoende. Er is een campagne nodig.

Steeds meer mensen kijken online naar how to video’s en video’s met reviews van bepaalde producten. Zo doen zij onderzoek naar welke producten of diensten zij nodig hebben voor hun probleem. Daarnaast kijken we allemaal graag een filmpje. Het is makkelijk en u verkrijgt vaak snel de informatie die nodig is.

Met video marketing kunt u contact maken met uw doelgroep. Het is persoonlijk en schept een goed beeld over uw product of dienst. Dankzij een video schept u een persoonlijke band omdat uw onderneming een gezicht krijgt. U spreekt de klant rechtstreeks aan.

Neem contact op
 
Kanalen video marketing

Op welke kanalen kunt u video marketing inzetten?

Video marketing kunt u inzetten op verschillende kanalen. De nummer één is nog altijd YouTube. Het wordt ook door steeds meer mensen gebruikt als zoekmachine. U bereikt gemakkelijk de juiste doelgroep met een goede video op YouTube. Maar vergeet zeker niet dat deze video’s ook worden getoond in de zoekresultaten van Google.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van kanalen zoals Instagram en Facebook. Social media biedt ook veel mogelijkheden voor video campagnes.

 
Data Google Analytics

Is video marketing te combineren met ander vormen van online marketing?

Ja, dit is zeker te combineren. Social media marketing en video marketing zijn zeer goed te combineren. Vergeet ook zeker niet SEO. Dankzij SEO maakt u de video vindbaar en wordt het zichtbaar in de zoekresultaten. Bovendien kan dit een extra plek betekenen binnen de zoekresultaten. Ook kan video marketing uw website verbeteren, omdat u unieke content toevoegt die uw klanten kan aanspreken. Zo combineert u verschillende vormen van online marketing met video marketing en vergroot u de kans de op conversie.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.