zoekmachine marketing?

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachine marketing is, zoals de naam van deze marketingvorm wellicht al doet vermoeden, gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van een website in de zoekmachine. Er zijn verschillende manieren waarop zoekmachine marketing kan worden toegepast. Er kan gekozen worden tussen SEO, Search Engine Optimization, en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising. SiteOnline biedt hulp bij beide vormen van zoekmachine marketing. SEO is hierbij met name gericht op de lange termijn, terwijl SEA op korte termijn resultaat oplevert.

Neem contact op
 
Zoekmachine marketing SEO

SEO als vorm van zoekmachine marketing

SEO is een vorm van zoekmachine marketing, waarbij geprobeerd wordt om op organische wijze betere posities in de zoekresultaten te behalen. Een consument kijkt vaak slechts naar de eerste drie tot maximaal vijf resultaten. Staat uw website hier niet tussen? In dat geval is de kans klein dat een potentiële klant uw website vindt. Zonde, want het betekent dat u omzet misloopt! Deze vorm van zoekmachine marketing bestaat uit verschillende componenten. Denk aan het toevoegen van nieuwe content aan de website, het opbouwen van een linkprofiel, enzovoorts.

 
Zoekmachine marketing SEA

Zoekmachine marketing in de vorm van SEA

Het alternatief voor SEO is SEA. Bij deze vorm van zoekmachine marketing koopt u advertentieruimte in de zoekmachine. Deze advertentieruimte vindt u aan de bovenzijde van de lijst met zoekresultaten. Het vergroot de kans dat een gebruiker van een zoekmachine als Google uw website vindt. Zeker wanneer uw organische posities op belangrijke zoekwoorden niet voldoende zijn, kan SEA de uitkomst bieden. Laat een specialist van SiteOnline u helpen bij het uitwerken van campagnes op het gebied van zoekmachine marketing. Samen doen we er alles aan om uw website beter vindbaar te maken voor potentiële klanten. Zowel op de korte termijn, als op een langere termijn!

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 63859424
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 51 beoordelingen.