de voordelen van een intranet

Wat zijn de voordelen van een intranet?

Een intranet biedt verschillende voordelen voor organisaties en haar medewerkers. Met een intranet hoeft een mededeling niet langer per mail verstuurd te worden. Een bericht op deze digitale ontmoetingsplek is voldoende! Het houdt de mailbox van medewerkers schoon en biedt hen de mogelijkheid op een bericht te reageren. Op deze manier draagt een intranet bij aan de interactie onder medewerkers.

Een ander voordeel van een intranet is de faciliterende werking hiervan binnen projectgroepen. Informatie kan op een centrale plek bewaard worden, waardoor dit voor ieder teamlid eenvoudig te vinden is.

Neem contact op
 
intranet naar wens

Intranet naar wens inrichten

Als teamleider of bijvoorbeeld manager heeft u de mogelijkheid om het intranet geheel naar eigen wens in te richten. Kiest u er bijvoorbeeld voor om iedere afdeling een eigen pagina op het intranet te geven? Houdt u alles openbaar, door iedere medewerker dezelfde rechten toe te kennen?

Aan de ene kant biedt het zo openbaar mogelijk houden van deze ontmoetingsplek voordelen. Het voorkomt dat informatie in silo’s binnen de organisatie verdwijnt. Tegelijkertijd wilt u voorkomen dat het intranet een chaotische verzameling van berichten wordt.

 
toepassing en een intranet ontwikkelen

Toepassing en ontwikkeling van een intranet

Ook overtuigd van de voordelen die een intranet uw organisatie kan bieden? Er zijn nog tal van andere redenen om de investering in een intranet te overwegen. Laat u adviseren door de specialisten van SiteOnline. Zij kunnen u meer vertellen over de toepassingen van een intranet binnen uw organisatie. Tevens zorgen zij voor de ontwikkeling hiervan. Zo heeft u straks een intranet, welke volledig aansluit op de behoeftes die u en uw personeel heeft.

Neem contact op
 
Kom gerust langs!

Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen

info@siteonline.nl
050 3113072

KVK-nummer 89547756
IBAN: NL28INGB0004554636

Of stel online uw vraag
...Social Media?

SiteOnline scoort een 9.5 uit 10 op basis van 53 beoordelingen.